top of page

OKUYAN MASA & SOFRA - AMBIENTE FRANKFURT FUARINDA BİZ DE VARDIK



2020 yılı Şubat ayında Okuyan Masa & Sofra olarak Ambiente Frankfurt fuarındaydık.

Ambiente Frankfurt fuarında 2020’de 90’dan fazla ülke 4.635 katılımcı firma ürünlerini tanıttı.

2020 yılında Türkiye’den 186 firma fuara katıldı.

Markamızın dünyaya açılması konusunda bize yardımcı olacağını düşündüğümüz tüm fuarlarda bulunmaya çalışmaktayız. İhracatımızın artmasına katkı sağlayacak fuarlarda bizde sizlerle tanışmak için bulunmaktayız. Çok fazla katılımcının bulunduğu Ambiente Frankfurt fuarında biz de vardık ve ürünlerimizi tanıttık.

Ambiente Frankfurt zücaciye ve ev eşyaları, aydınlatma ve hediyelik eşyalar alanında endüstrinin trendlerinden gelecek planlarına kadar en yeni ürünleri ve tasarımları ilk elden sahneye koyan fuardır. Bu özelliği sayesinde ilgili sektörlerde tüm dünyadan alıcı, üretici ve tedarikçileri kendisine çeker. Ambiente Frankfurt, sektörde en çok ihracat yaptığı 2. ülkenin Almanya olmasından dolayı Türkiye için ayrı bir öneme sahiptir.

Ambiente Frankfurt fuarı ev ve tüketici malları pazarında Avrupa’da en büyük fuarlardandır.Bizde Okuyan Masa & Sofra olarak büyük fuarlara katılarak hem yenilikleri zamanında takip ediyor hem de ürünlerimizi dünyanın her yerinde tanıtmaya devam ediyoruz.

Şirketimiz, teknolojiyi en iyi şekilde kullanarak, günümüzün sürekli değişen ve gelişen tarzının en verimli müşteri memnuniyeti düzeyine ve hedeflenen toplam kalite düzeyine ulaşmayı hedeflemektedir.


Okuyan Masa & Sofra olarak fuarlarda aktardıklarımız şunlardır : Temel ve kalıcı hedefimiz ; müşterilerimizin kalite, fiyat ve zaman taleplerinin karşılandığı uluslararası alanda rekabet eden global bir şirket olmaktır.

Çalışanlarımıza sürekli gelişmeyi sağlayarak , görevlerini en iyi şekilde yapmaları için çalışanlarımız arasında grup çalışmaları yaptırarak , saygı ve sevgi dolu bir çalışma ortamı oluşturma düşüncelerini ön plana çıkarmayı hedeflemekteyiz.

1983 yılında ticari faaliyetlerine başlayan firmamız 2000 yılında mobilya sektörüne girmiştir. 2000 yılından itibaren mobilya sektöründe olan firmamız Okuyan Masa & Sofra adı altında katlanır masa ve yer sofrası üretimine başlamıştır.

Vizyonumuz, bu sektörde lider marka olarak kaliteden ödün vermeden yeni ürün yelpazeleri sunarak müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmaktır.Bu kapsamda fuarlarda bulunmaktayız.



25 views0 comments
bottom of page