top of page

OKUYAN MASA & SOFRA- 2021 EYLÜL AYINDA ZÜCHEX FUARINDAYDIK

Updated: Jan 25, 2022


Okuyan Masa & Sofra olarak sektörümüzdeki gelişmeleri takip etmek, ürünlerimizi tanıtmak ve ihracatımızı geliştirmek amacıyla yurtiçi ve yurtdışı fuarlara aktif olarak katılmaktayız.

Bu kapsamda 2021 yılı Eylül ayında Züchex fuarındaydık.

Züchex fuarı : Sektöründe 2021’in dünyadaki en büyük uluslararası organizasyonu olan Züchex Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarında bizde ürünlerimizi tanıttık.

650 firma ile yurt içi ve yurt dışından yaklaşık 35 bin ticari satın almacının katılımıyla 16-19 Eylül tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü’nde gerçekleşti. Ticaret Bakanlığı, İMMİB (İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri), ZÜCDER (Zücaciyeciler Derneği) ve KOSGEB’in destekleriyle Tarsus Turkey tarafından 31.’si düzenlenen Zuchex, iki yıl aradan sonraki ilk yüz yüze fuar olmasından ötürü, 10 milyar dolar büyüklüğe sahip Türkiye ev ve mutfak eşyaları sektörü açısından büyük önem taşıyor.

Tüm ev ve mutfak gereçleri endüstrisini tek bir çatı altında toplayan Züchex, yeni ürünleri yakından incelemek, karşılaştırmak için ideal bir fuardır.

Züchex fuarı sofra ve mutfak eşyaları, pişirme ekipmanları, plastik ev eşyaları , ev eşyaları , dekoratif ev ve mutfak eşyaları, elektrikli ev aletleri gibi kategorilerde ürünleri bir arada görebileceğiniz bir ortam sağlıyor.Birbirlerinin devamı niteliğinde olan ürünleri bir arada görmek alıcıların ürünleri daha çok çekmesini sağlamaktadır.

Pazar paylarımızı arttırmak ve her türlü yeniliği zamanında takip edebilmek için fuarlarda bizde varız.

Züchex katılımcı firmalarına daha fazla yurt dışı satın almacıyla bir araya gelerek ihracatta maksimum verimlilik fırsatı sunuyor.

Ayrıca Züchex ‘e katılan ziyaretçiler genel olarak profesyonel satın alma heyetleri, zincir mağazalar, e-ticaret mağazaları, bağımsız perakendeciler, toptancı ve perakendeci kuruluşlar, bayi distribütörler, HORECA, catering ve organizasyon şirketleri, kurumsal hediyelik eşya firmaları, tasarımcılar, uluslararası ticaret firmaları, akademisyenler, sivil toplum kuruluşlarıdır.Farklı alanlardan çok fazla ziyaretçiler alan Züchex’te işletmemizi farklı müşterilere tanıtma imkanı buluyoruz.







39 views0 comments
bottom of page