top of page

OKUYAN MASA & SOFRA’ DA GREEN COLLECTION ZAMANI

Updated: Jan 25, 2022


Okuyan Masa & Sofra 2022 yılında Green Collection ismini verdiği katlanır masa koleksiyonuyla piyasalara giriş yapıyor.Her zaman yeniliklerin takipçisi olan Okuyan Masa & Sofra bu koleksiyonla 2022 yılına iddialı bir giriş yapıyor.Green Collection çevreci ,minimal ,pratik ve estetik masaların bulunduğu bir koleksiyon. Yer kaplamayan , kolay taşınabilen ve muhafaza edilebilen bu katlanır masalar hayatın her alanında kullanılabilmektedir.Hayatın her alanında sade ve estetik görünümleri ile konfor sağlayabilecek bir koleksiyondur.

Green Collection sağlam ve zarif ayak yapıları , kullanışlı boyutlardaki tabla genişlikleri ile gündelik hayatta her zaman kullanılabilirler.

Son dönem yeniliklerini içeren Green Collection nerelerde kullanılır ?

Green Collection farklı boy seçenekleri ile bahçe masası, mutfak masası,yemek masası, çalışma masası,ofis masası, bilgisayar masası,kahve masası, piknik masası,konferans masası,balkon masası,başucu masası,park masası ve kamp masası olarak kullanılır.

Peki Green Collection içinde hangi seriler bulunuyor ?

Green Collection beş farklı seriden oluşmaktadır. Bunlar Seed serisi, Flower serisi, Leaf serisi, Root serisi ve Soil serisidir.

Seed serisi masalar alçak ayaklı yapıları ve ufak tabla genişlikleri sayesinde atıştırmalık masası , oyun masası olarak kullanılabilmektedir.

Flower serisi masalar orta yükseklikteki ayak yapıları ile bilgisayar masası ve çalışma masası olarak ideal bir şekilde kullanılabilmektedir.

Leaf serisi masalar yine Green Collection’daki diğer seriler gibi az yer kaplayan ve çok konfor imkanı sunan masalardır.Kahve masası ,dikiş masası gibi farklı alanlarda kullanılabilirler.

Root serisi masalar sökülebilen katlanır ayakları sayesinde az yer kaplayan , geniş tablası sayesinde çok iş gören konforlu masalardır.

Soil serisi masalar Green Collection’ın en geniş tablalarını bulunduran masalardır. Sağlam ayak yapıları sayesinde geniş ailelerin rahatlıkla kullanabileceği masalardır.

Her alan için farklı seriler bulunduran Green Collection katlanır masaları hangi ebatları içeriyor?

Green Collection şu anlık Seed serisinde 36X48 cm dikdörtgen ve 60 cm yuvarlak masaları, Flower serisinde 40X60 cm,50X70 cm dikdörtgen ve 70 cm yuvarlak masaları, Leaf serisinde 60X60 cm kare masa ve 50X80 dikdörtgen masaları ,Root serisinde 60X80 cm dikdörtgen masayı ve Soil serisinde 60X80 cm ve 60X100 cm dikdörtgen masaları içermektedir.

Kendini sürekli yenileyen , değişime ve gelişime açık olan yönümüz sayesinde kullanım alanlarına uygun olarak her zaman daha iyisi için kendimizle yarış halinde olacağız.Serilerimiz belli kalıplarda sınırlandırılmayıp sürekli iyileştirmeye açık olacaktır.

Sizde yeniliklere ve değişimlere açık olarak yaşamak istiyorsanız Green Collection tam da size göre olacaktır.





133 views0 comments
bottom of page